Göçek'ten Kırmızı Kart Açıklaması

Elazığ-Fenerbahçe maçında kural hatası yapıldığı iddia edildi. Elazığ'da tartışmalara neden olan pozisyon, Cristian Baroni'nin atılmasının ardından yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2014 13:50
Göçek'ten Kırmızı Kart Açıklaması

Kırmızı kart öncesi Onur Ayık'ın Cristian'a yaptığı hareketi ‘avantaj' işaretiyle devam ettiren hakem Hüseyin Göçek, oyun durduktan sonra sarı kartını eline alıp Elazığsporlu oyuncunun yanına geldi. Göçek, Onur'un yerden kalkmasını beklerken yardımcısının uyarısıyla Cristian'akırmızı kart çıkardı. O sırada Onur o bölgeden uzaklaştı.
Ancak bu kez de F.Bahçeli oyuncularla tartışmaya başladı. Hakem Göçek bu gerilim üzerine Onur'a sarı kart çıkardı.

Fenerbahçeli Alper maç sonrası yayıncı kuruluşa verdiği demeçte de "Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonunda hakem önce avantaja bıraktı. Pozisyon bitince sarı kartı çıkarttı. Sonra yan hakem "Baroni tekme attı" diye söyledi. Sonra Baroni'ye kırmızı kart verdi. O sırada yerde yatan Elazığsporlu oyuncuya sarı kart vermeyi unuttu. Sahanın başka bir yerinde o sırada kargaşa oldu. Bu sefer kargaşadan dolayı gitti yerde yatan oyuncuya sarı kart verdi. Buna bakılmasını istiyorum. Gördüğüm kadarıyla ikinci sarı karttan atılması lazımdı" ifadelerinikullandı.
SARIYI İLK POZİSYONA GÖSTERDİM
Alper Potuk'un "Bu 2. sarıdan kırmızı olmalı" itirazına karşın hakem Hüseyin Göçek, sarı kartı ilk pozisyon için gösterdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.