Göğsümüzü Kabarttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Anayasa Komisyonu Üyesi, devlet eski bakanı Faruk Bal, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2014 16:38
Göğsümüzü Kabarttı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından ikincisi düzenlenecek olan 2. Uluslararası Davraz Kongresi kapsamında verilecek olan Anayasa ve Demokrasi Oturumuna Anayasa Komisyonu Üyesi olarak katılacak olan Milletvekili Faruk Bal, Isparta Belediyesi’ni ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ziyaret anısına Milletvekili Faruk Bal’a çeşitli hediyeler takdim ederken, Milletvekili Bal’ın Isparta’yı yakından takip ettiğini ve bundan dolayı da büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti. Ziyaretten dolayı Faruk Bal’a teşekkür eden Başkan Günaydın, “Sayın Bakanımız bizlerin devamlı başarını arzu ediyor. Bakanımızın ziyareti bizlere enerji veriyor. Projelerimizin bir an önce hayata geçirilmesi noktasında bizleri teşvik ediyor. Bakanımızın ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Ispartalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Belediyesi olarak yeni dönem projeleri hakkında da bilgiler veren Başkan Günaydın, yeni dönem projeleri arasında yer alan şehir içi trafik ve otopark yapımlarıyla ilgili Milletvekili Faruk Bal’a detaylı bilgiler verdi.
MHP Konya Milletvekili, MYK Üyesi Faruk Bal, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın çevre ve şehircilik açısından Isparta’da büyük yatırımlara imza attığını söyledi. Başkan Günaydın’ın projelere yenilerini ekleme azim ve kararlılığında olduğunu aktaran Faruk Bal, MHP teşkilatları olarak da Başkan Günaydın’a destek verdiklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta’nın altyapı sorununu da çözüme kavuşturduğunu anlatan MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, altyapı ile Isparta’nın Türkiye’ye örnek olduğunu vurguladı. Bal, “Başkanımızın yatırım konusunda birçok güzel hizmetleri var. Otopark ile ilgili projeleri de göz kamaştırıcı. Başarı için el birliği ile hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Günaydın’ın hizmetlerinin halk nezdinde 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde karşılığını bulduğunu dile getiren Milletvekili Faruk Bal, “Ispartalıların tercihine teşekkür ediyoruz. Başkanımız da tercihe uygun hizmetler yapacaktır. Başkan göğsümüzü kabartmıştır, Allah yolunu açık etsin” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum