Gökçay’da Fuhuş Baskını!

Isparta Gökçay Mesireliği’nde otomobilde fuhuş yaptığı iddia edilen 2 kişi ve aracılık ile yer temininde bulunan bir kişi yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2014 15:03
Gökçay’da Fuhuş Baskını!

Edinilen bilgilere göre, kentte fuhuşa aracılık ve yer temini sağlayanları engellemek adına çalışmalar yürüten Isparta Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlâk Bürosu ekipleri, aldıkları istihbari bilgiler doğrultusunda harekete geçti.

Geçtiğimiz gün Gökçay Mesireliği’nde bir otomobil içersinde fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine düğmeye basan Ahlâk Bürosu, baskın düzenledi.
Yapılan çalışmalarda para karşılığı fuhuş yaptığı iddia edilen T.B. isimli kadın, ilişkiye girdiği öne sürülen R.G. ile aracılık ve yer temini sağlayan Ö.Ç. isimli şahıs yakalandı.

Konuyla ilgili 3 şahıs gözaltına alınırken, Ö.Ç. isimli şahsa, ‘Fuhuşa aracılık etmek ve yer temininde bulunmak’ suçlarından işlem yapıldığı ve akabinde adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum