Gökgöz: 'Birlik ve Beraberliğimiz Koruyoruz'

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2011 13:40
Gökgöz: 'Birlik ve Beraberliğimiz Koruyoruz'

AK Parti’de yaşanan kongre heyecanı arılıksız sürüyor. Aralık ayının ilk haftasında Sütçüler İlçe Başkanlığının seçimi ile başlayan kongre süreciyle ilgili AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, önemli açıklamalarda bulundu.

Kongrelerin bir demokrasi süreci olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, “Kongreler demokrasi şölenidir. Bu şölenlerde bizde hareketimizi nasıl artırırız, nasıl bir yol haritası çizmeliyiz bununla ilgili konuşmalar da yapıyoruz. Görevi devir alan arkadaşlarımız da bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilincinde hareket ederek bayrağı daha da yukarı taşımak için çalışacaklar. Biz birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak vatandaşa hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şu ana kadar 6 ilçenin kongresini tamamladıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Gökgöz, 29 Ocak’ta Merkez İlçe Başkanlığı ve Haziran ayı içerisinde de İl Başkanlığı seçiminin yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.