Gökgöz Eğirdir'deki İstifaları Değerlendirdi

AK Parti önceki gün akşam saatlerinde istifalarla gündeme geldi. Eğirdir ilçe teşkilatından 17 kişi istifa etti.

Yayınlanma:
Gökgöz Eğirdir'deki İstifaları Değerlendirdi

AK Parti önceki gün akşam saatlerinde istifalarla gündeme geldi. Eğirdir ilçe teşkilatından 17 kişi istifa etti. Bu istifaları değerlendiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, istifaları doğruladı ve dilekçelerin kendisine dün ulaştığını söyledi.

Gülkent’e özel açıklama yapan Gökgöz, konunun genel merkeze iletildiğini ifade etti. Gökgöz, “İstifa eden arkadaşlarımızın dilekçeleri bana ulaştı. Dolayısıyla şu anda AK Parti Eğirdir ilçe teşkilatımızın 3’te 2’den fazlasının istifa ettiği gözlemlenmekte. Dolayısıyla Eğirdir ilçe teşkilatımız müstefik duruma düştü. Yani istida edilmiş konumuna düştü. Genel merkezimizle konuyu paylaşıp bundan sonraki safhada nasıl yapılması gerekiyorsa biz genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda hareket noktamızı seçeceğiz. Biz de teşkilat olarak Eğirdirimize ve diğer ilçelerimize neyin, ne şekilde, nasıl yapılacağını her beraber karar vereceğiz” dedi.

SORUN YOKTU

İl Başkanı Gökgöz, neden istifa edildiği şeklindeki soruyu da yanıtlarken, “Herhangi bir sorun yoktu, olmadı da” dedi. Gökgöz, “Sorun yoktu. Dilekçelerde aynen şöyle, iadeli taahhütlü olarak bize gönderildi. Bize şu sebepten değil, gördüğüm lüzum üzerine diye dilekçelerini ifade etmiş arkadaşlar. Noter tasdikli olarak gönderilen ifadelerini aldık. Bundan sonra genel merkezimiz ve tüzüğümüz neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket edeceğiz” dedi.

Öte yandan 40 kişi olan ilçe teşkilatında 31 kişi istifa etmiş oldu, il başkanı Hasan Dinçer, istifa edenler arasında bulunmuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum