Gökgöz: 'Günaydın Boş Sözlerle Siyaset Yapıyor'

Andık deresinden akan kaynak suyun şişelenmesi için kurulması hedeflenen fabrikanın hükümet tarafından engellendiği iddia eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile “Biz engel olmadık. Kendisi vazgeçti” diye cevap veren AK Parti İl Başkanı Mehm

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2011 19:45
Gökgöz: 'Günaydın Boş Sözlerle Siyaset Yapıyor'

Gökgöz’ün yaptığı açıklamalara cevap veren Başkan Günaydın, daha önce ortaya attığı iddiayı tekrarlamıştı.

Bu açıklamalara AK Parti kanadından cevap gecikmedi. İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, “Biz belgelerle konuşuyoruz. Günaydın’ın da elinde belge varsa öyle konuşsun” dedi.

Ortada kazanılmış bir hakkın olmadığını savunan AK Parti İl Başkanı Gökgöz, fabrikanın kurulmasından Isparta Belediyesi’nin vazgeçtiğini iddia ettiği yazıyı yeniden kamuoyu ile paylaştı.

Gökgöz sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz faraziyelerle konuşmuyoruz. Biz belgelerle konuşuyoruz. Belgeleri de gösterdik. Isparta Belediyesi’nin su şişeleme fabrikasının yapımından vazgeçtiğini dair ilgili bilgi ve belge burada. Biz belgesiz konuşmuyoruz. Sayın Belediye Başkanı da elinde bilgisi ve belgesi varsa öyle konuşmasını arzu ediyoruz. Dolayısıyla kendi şahsi işleri ile, kendi fantezileriyle AK Parti’ye atıfta bulunmasın. Sayın Başkanı belgeli bilgili konuşsun lütfen. Biz o günde belgeli konuştuk bugünde belgeli konuşuyoruz. Su şişeleme fabrikasıyla ilgili hem iktidarımızın, hem yöneticilerimizin hem de bakanlığımız engelleme ile ilgili bir durumu yoktur. Kendilerinin vazgeçtiğine dair belgede elimizdedir.”

Günaydın’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katıldığı törende hayali temel attırdığını iddia eden Gökgöz, “Boş sözlerle kendisinin siyaset yaptığının galiba farkında değil” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum