Gökgöz: Günaydın'ı Allah'a Havale Ediyorum

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile AKP İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz arasında geçen hafta başlayan ‘kaçak proje’ kavgası büyüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2011 10:58
Gökgöz: Günaydın'ı Allah'a Havale Ediyorum

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile AKP İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz arasında geçen hafta başlayan ‘kaçak proje’ kavgası büyüyor.

Şimdi tartışma Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın toplu temel atma töreninde Gökgöz’e, “Be Allahın cezası” demesiyle doruk noktasına ulaştı. Başkan Günaydın’ın bu konuşmalarına AKP İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz de, “Onu Allah’a havale ediyorum” diye cevap verdi.

Gökgöz, geçen hafta yaptığı basın toplantısında, açılışı yapılacak yerlerin ihalesi yok sözlerini yeniledi ve şunları söyledi: “Geçmişte etnografya müzesine şimdi de karşı çıkıyorum. İhalesini Cuma günü yaptı arkadaşımız. Yalnız bu ihalenin de 15 gün müddeti var. Onaylanması var, yer teslimi var, şusu var busu var. İhale 4.5 trilyon lira diye bir şey duydum.

Buraların ihalesi yok. Etnografya müzesi olarak adlandırdığı çayı yatağına yapmış olduğu yerin yanlış olduğunu ve bizim kültürümüzde kilim kültürü olmadığı daha önce de beyan etmiştim. Belediye başkanının yanlışlıklarını biz ortaya koyduk, O da yanlış olmadığını debel dübel laflarla değil de bir takım sinkaflı sözlerle değil de ispat eder şekilde ifade etseydi, belki kabul görürdü bizim açımızdan. Ancak, arkadaşımızın söylemiş olduğu kem sözler sahibine aittir. Bizi bağlamaz, kendi kimliğini ve kişiliğini ortaya koymuştur. Kendi haline bırakıyorum, Allah’a havale ediyorum.

Belediye başkanı doğru yaparsa, bizim destek vereceğimiz işler olur. Biz yanlış işlerde dur demesini biliriz. Belediye başkanının tepkisi bu ise kendi kimliğini ortaya koymuştur. Yani belediye başkanı bu tip sözlerle kendini ifade edebiliyorsa, kendisini bu şekilde ortaya koyabiliyorsa söyleyecek fazla bir şey yok”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.