Gökgöz ile 33 Ay..

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, görevde bulunduğu 33 ay boyunca neler yaptı? Memlekete ne gibi hizmetlerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2012 11:13
Gökgöz ile 33 Ay..

13 Temmuz 2009 tarihinde İl Başkanlığı görevine seçilen ve partiyi ayağa kaldıran Gökgöz, girdiği bütün seçimlerde partisinin de oy oranını yükseltti.

Ticari ve aile yaşantısını bir kenara bırakıp gece gündüz çalışan Gökgöz’ün, İl Başkanı olarak katıldığı ilk seçim de Referandum oldu. Isparta’da aldığı oy oranı ile genel merkezin de gözüne giren AKP İl yönetimi bu seçimden % 58 oranında oy olarak, Türkiye standartlarını yakaladı.

12 Haziran genel seçimlerinde de 4 milletvekilli olan Isparta’dan, 2 milletvekili seçtirten Gökgöz ve yönetimi, aldığı oy oranı ile de rekor kırdı. Aldığı % 53,4 oy oranı ile Isparta’nın, Türkiye’de ilk 3 il arasına girmesini sağlayan Mehmet Uğur Gökgöz, genel merkez tarafından sık sık sözlü olarak tebrik aldı. Ayrıca Isparta’ya Kara Havacılık Okulu’nun gelmesi için devamlı olarak Ankara’ya giden Gökgöz, bunu da başardı. Kaybedilen Belediye Başkanlığından sonra partiyi ayağa kaldıran isim olarak bilinen Mehmet Uğur Gökgöz’ün gitmediği köy ve kasabada kalmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.