Gökgöz: 'Küskünlük Söz Konusu Değil'

3 yıldır AK Parti İl Başkanlığını yürüten Mehmet Uğur Gökgöz, görevini Nuri Uzaktaş’a devir etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2012 13:28
Gökgöz: 'Küskünlük Söz Konusu Değil'

Görev değişikliğini ‘bayrak yarışı’ olarak nitelendiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, teşkilatıyla birlikte Isparta adına önemli hizmetler yaptıklarına inandığını kaydetti.

Gökgöz konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Teşkilatımızda birlikte burada önemli başarılara imza attık. ir genel seçim ve bir referandum geçirdik. Türk siyasi tarihi açısından çok önemli bir gün olan 12 Eylül’de yapılan referandumumuzda Türkiye ortalaması ile eşdeğerde bir oy aldık. Burada yeniden bizi destekleyen Ispartalılara teşekkür ederiz. Keza genel seçimlerde de oyunu artıran Türkiye’deki üçüncü il olduk. Teşkilatımızla, partililerimizle ve milletvekillerimizle birlikte bir dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarış bizden önce de vardı bizden sonra olacaktır. Biz elimizden geldiği kadar bu bayrağı yukarılarda tutmaya çalıştık. Bizden sonra gelen arkadaşlarımızın da bunu yapacağına inancımız sonsuzdur.”

Yeni dönemde partisinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Gökgöz, “Bir küskünlük ve dargınlık kesinlikle olamaz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.