Gökgöz: 'Öner Isparta'ya Zarar Veriyor'

Ak Parti İl Başkanı Gökgöz , CHP Millet Vekili Ali Haydar Öner'in Isparta'ya zarar verdigini söyledi.

Yayınlanma:
Gökgöz: 'Öner Isparta'ya Zarar Veriyor'

Ak Parti İl Başkanı Gökgöz ,CHP Millet Vekili Ali Haydar Öner'in Isparta'ya zarar verdigini belirterek "Vali iken verdigi zararları önlüyorduk ama şimdi verdigi zararlar telafi edilemez" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Gökgöz , Ispartanın tüm partileri ve il başkanları ile siyaseten huzur şehri oldugunu ama Öner'in gerilim politikası ve iftira politikaları ile siyeset yapmaya çalıştıgını ve gündemde kalma yolunu seçtigini bildirdi.

Gökgöz, Öner'in Isparta lehine olacak hiçbirşey yapmayı bırakın, proje dahi sunmadıgını,sadece gölge ettigini belirtti.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Öner'in valilik günlerini özlediği için böyle bir açıklama yapmayı duyduğunu iddia ederek şunları söyledi.

"Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Şayet siz vali olmayı çok istiyorsanız, istifa eder görevinize başlarsınız. Dunıp dururken ortalığı karıştırmak, aslı olmayan şeyi kamu ile paylaşmak, sizin partinizin düsturu olsa gerek. Siz önce suyu bulandırır, sonra balık avlamak için zemin hazırlarsınız. Ortada hiç bir şey yokken, gündeme gelmek için yapmış olduğunuz bir açıklamadır.

Sayın vekil siz dedikodularınızla değil, bu ülke ve Isparta için faydalı, projeler üretmek, yanlış giden bir şeyleri düzeltmek için uğraşmak yerine kaos ortamı yaratmayı tercih etmektesiniz. Ve işin kötüsü bunlarla gündem olmak zorundasınız. Çünkü sizin üretebileceğiniz hiç bir şey yok. Bunun örneklerine iki yıl Isparta şahit oldu.
Valimiz Isparta'nın valisi olarak görevine devam etmektedir. Sizin çamur atmanızla Isparta valisi Memduh Oğuz'un hizmetlerini kıskandığınız kanaatindeyim. Keşke siz de hizmetlerinizle bugün anılıyor olsaydınız."dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.