Gökgöz: 'Özyürek’in Açıklamaları Çirkinliktir '

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, ADD Başkanı Mahmut Özyürek’in maksatlı açıklamalarını ‘ÇİRKİNLİK’ olarak yorumladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2012 12:44
Gökgöz: 'Özyürek’in Açıklamaları Çirkinliktir '

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, ADD Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek'in son günlerde yaptığı açıklamaları 'çirkinlik' olarak yorumladı.

Gökgöz, "ADD, 28 Şubat zihniyetini yaşatmak istemektedir" dedi. Haber Gazetesi Muhabirine konuşan, AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Said Nursi'nin yaşadığı Barla’yı hafta sonları yaklaşık 10-15 bin insanın ziyaret ettiğini ve bunun Isparta’nın tanıtımında çok önemli olduğunu söyledi.

Said Nursi’nin sadece Isparta için değil, bütün İslam alemi için önemli bir şahsiyet olduğunu belirten Gökgöz, “ADD’nin bu kararı mahkemeye taşıması çirkinliktir, halkın değerlerine bir saldırıdır. ADD, 28 Şubat zihniyetini yaşatmak istemektedir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum