Gökgöz: "Yarım Kalan Projeri Bitireceğiz"

Milletvekili Gökgöz, yarım kalan projeleri bitireceklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2019 16:35
Gökgöz: "Yarım Kalan Projeri Bitireceğiz"

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, yarım kalan projeleri bitireceklerini söyledi.

Gökgöz yaptığı açıklamada “Isparta’nın ITKM sorunun çözümüne, otogarın çözümüne, koku sorununun çözümüne ihtiyacı vardır. Geçen hafta Isparta ile alakalı DSİ genel müdürü ile görüştüm. Bizim Darıderesi 2 bitirme gibi bir lüksümüz var. Isparta halkına artık 7-24 kaynak su kıvamında suyu içireceğiz. Artık bundan sonra laftan ziyade icraat yapacağız. Geçmişte bir takım yanlışlıklar yapılabilir. Isparta halkı kararını verdi. Bir sıkıntı varsa Isparta Belediyemiz hukuka sirayet ettirecektir. Ispartalının hiçbir alacağı orada kalmayacaktır. Isparta Belediyesi’nde kimler yanlışa imza atmışlarsa hukuk nezdinde gereken girişimler mutlaka yapılacaktır. Dolasıyla hukuka sirayet etmiş konularda bizim açıklama yapmamız doğru olmaz. Belediyenin hukuka sirayet ettiği konularda bizim açıklama yapmamız doğru değil. Artık bundan sonra bunları vatandaşımız bilecek. Vatandaşlarımıza bizler doğruları ifade etmeye çalışıyoruz. Bunlar doğrular. Bunu orada ki çalışan 100 kişide biliyor. Bundan sonra artık güçlünün haklı değil de haklının güçlü olduğu belediyeyi hep beraber göstereceğiz.

Hiçbir proje yarım kalmayacaktır. Her şey yeri, zamanı geldiğinde hepsi bitirilecektir. Güreş alanını spor kompleksi yapabilir miyiz diye konuşuldu. Milli Egemenlik’te yapılan yatırım gibi bütün branşlardaki sporcular yararlanabilecek. T

OKİ ile alakalı milletimizin bir beklentisi vardı. Güreş alanı toplu konut alanıydı. Ben de ‘bu güreş sporunu Atatürk stadyumda yapalım bu güreş alanını toplu konut alanı olarak değerlendirelim’ demiştim. Belediye başkanımız o alanda güreş çalışmasını başlatmıştı ve süreci devam ettirdi. Dolayısıyla 1 yıl önce böyle bir açıklamam olmuştu. Isparta’nın kültüründen güreş sporu yok. Uluborlu ilçemizde yıllara sari şekilde güreşimiz var. Bu kültürü yapanlara destek vermek lazım diye düşünüyorum. Isparta Belediyesini Ak partili yapın bizlerde gereken desteği verelim’ dedik. 

İnşaat ruhsatını, iskelesini veren ve kanalizasyonunu, suyunu bağlayan belediyedir. Milletimiz de sağ olsun 31 Mart’ta gereğini yaptı. Bundan sonra bizde gereğini yapacağız. Biz bundan sonra yarım kalan işleri bitirip toplu konut hamlesini hep beraber gerçekleştirip Isparta’mızın hizmetine sunmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 5 yılda 5 bin konut hedefimiz var. Sayın cumhurbaşkanımızın da Isparta’ya özel bir desteği söz konusudur. Allah’ın izniyle bunları yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum