Gökhan Gönül'e Büyük Tepki

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta maçında Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 1-0 yendi, penaltı golü karşılaşmanın önüne geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2014 15:09
Gökhan Gönül'e Büyük Tepki

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta maçında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gaziantepspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti ancak sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren penaltı golü karşılaşmanın önüne geçti.

Mücadelenin 85. dakikasında Gaziantepspor ceza alanında topla buluşan Gökhan Gönül'ün bir anda kendini yerde bulması ve Hakem Ali Palabıyık'ın pozisyona çok yakın olan çizgi hakemi Sinan Cem İyihuylu'ya uyarak penaltı kararı vermesi, Galatasaraylı taraftarları çileden çıkardı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, söz konusu pozisyonun penaltı değeri taşımadığı görüşünde birleşerek Gökhan Gönül'ün kendini yere attığını savunurken, milli futbolcunun daha önce benzer bir pozisyonun ardından yaptığı açıklamaları paylaşmaya başladılar.

"Kendimi yere atmış gibi göründüğüm için utanıyorum"
Gökhan Gönül, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile oynanan ve sarı-lacivertli takımın 2-0 kazandığı mücadelede Dany ile yaşadığı pozisyon sonrasında, "Kendimi yere atmış gibi göründüğüm için utanıyorum. Aynı olay bir daha gerçekleşmeyecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Gökhan Gönül'ün söz konusu açıklamalarının tamamı şu şekildeydi:
"İlk yarıda penaltı itirazı yaptığım bir pozisyon vardı. Kesinlikle penaltı değil ama pozisyonun içindeyken müdahale geldiğini hissettim. Penaltı olmadığını söyleyebilirim. Pozisyonun üzerinde konuşmaya bile gerek yok. Kendimi yere atmış gibi göründüğüm için utanıyorum. Aynı olay bir daha gerçekleşmeyecektir diye düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.