Gökhan Keser Isparta'ya Geliyor!

Türk pop müziğinin en genç ve başarılı isimlerinden Gökhan Keser, en sevilen şarkılarıyla Türkiye’nin dört bir yanını adım adım gezerek müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2014 15:04
Gökhan Keser Isparta'ya Geliyor!

Geçtiğimiz ay İzmir, Ankara, İstanbul, Samsun, Adana, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği mini konserleri ve imza günleriyle her yaştan yüzbinlerce hayranına ulaşan Gökhan Keser, Ekim ayında da yoğun konser maratonuna devam edecek. Genç şarkıcı, University Welcome Party 2014 turnesi kapsamında Ekim ayında 10 farklı şehirde müzikseverlerle buluşacak.

PowerTürk ve Bora Jet sponsorluğunda 10 Ekim’de Antalya’da başlayan ve 31 Ekim’de Kıbrıs’ta sona erecek olan konserlerde üniversitelilerle bir araya gelecek olan Gökhan Keser, en sevilen şarkılarını bu kez onlar için seslendirecek.

Genç sanatçı turne kapsamında 16 Ekim’de Ispartalı hayranlarıyla bir araya geliyor. Barida Discorium sahnesinde müzikseverlerle buluşacak olan Gökhan Keser’in Ekim ayı boyunca sürecek 2014 University Welcome Party konserlerinin tam takvimi ise şöyle;

15 Ekim – İstanbul Masquerade
16 Ekim – Isparta Barida Discorium
17 Ekim – Eskişehir Marque
18 Ekim – Uşak Kaplan Hotel
22 Ekim – Edirne Fly
24 Ekim – İzmir Napoleon
25 Ekim – Manisa Çakra
31 Ekim – Magosa Kybele

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.