Gökkubbe Fuar Merkezi Kiraya Verilecek

Isparta Belediyesi’nin Gökkubbe Fuar Merkezi’ni kiraya verecek.

Yayınlanma:
Gökkubbe Fuar Merkezi Kiraya Verilecek

Belediye Meclisinin Pazartesi günü yapılan Mayıs ayı ilk birleşiminde konuyu gündeme getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nin 10 yıllığına kiraya çıkmasını gündeme taşıdıklarını, merkezin gelirinden çok gideri olduğunu söyledi.

Şartnameye belediye tarafından yılda 30 gün ücretsiz kullanma şartı ekleneceğini belirten Başkan Başdeğirmen; “Bizler, orayı yılda çok olsa 4-5 kez kullanabiliyoruz. Geri kalan zamanlarda ya kiraya veriyoruz ya da ücretsiz kullanımlara açıyoruz. Tabi ki oradan istediğimiz para da oranın maliyetini karşılamıyor. Biz şu anda günlük 10 Bin lira oradan para istiyoruz ama bir günde 15-20 Bin lira oranın elektriği, yakıtı, personel gideri, bakımı gibi birçok giderler var. Biz de orayı kiraya çıkmak istiyoruz. Kiraya çıkmamızdan bahsedince 1 kişi buraya talip olduğunu söyledi. “Ben kiralayabilirim” dedi. Onunla alakalı, oranın 10 yıllığına kiraya çıkmasını gündemimize aldık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum