Gökkubbe Kapılarını Kitap Aşıklarına Açıyor

Gökkubbe Kapılarını Kitap Aşıklarına Açıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2018 12:11
Gökkubbe Kapılarını Kitap Aşıklarına Açıyor

2. Isparta Kitap Fuarı 2 Mart Cuma günü kapılarını Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 250 yayınevi ile birlikte açıyor. 10 gün sürecek  fuara birbirinden değerli 121 yazarın katılacağını söyleyen Belediye Başkanı Günaydın, “Fuarımızda 2 milyon 560 bin ayrı çeşit kitap sergilenecek. 2. Isparta Kitap Fuarına başta çocuklarımız olmak üzere tüm kitap aşıklarını, kitap kurtlarını, kitap sevdalılarını davet ediyorum” dedi.

 

Isparta Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Isparta Kitap Fuarı kapılarını 2 Mart 2018 Cuma günü açıyor. Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde saat 11.00’da açılacak olan fuar 11 Mart 2018 Pazar gününe kadar devam edecek. Hafta içi saat 10.00-19.00, hafta sonları 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan Kitap Fuarında bu yıl 121 yazar ve 250 yayınevi yer alacak. Bu sayı geçen yıl 106 yazar ve 216 yayınevi olarak gerçekleşti. Isparta nüfusu 217 bin iken, ziyaretçi sayısı 244 bin olarak belirlenmiş ve bu da Türkiye ve Dünya’da rekor olarak tanımlanmıştı. 

Güzel olayları Isparta’da yaşatabilmek amacıyla uğraş verdiklerini kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,  “Bu yılda güzel bir fuar organizasyonu hazırladık. Davetlilerimiz belirlendi. Türkiye’mizin en başarılı, popüler yazarlarımız fuarımızda yer alacak. Kitabın ve kitap fuarının önemi yüksek. Gül yüzlü, güler yüzlü vatandaşlarımız kitaplarla, birbirinden değerli yazarlarla ve yayınevleriyle buluşacak. Isparta’mız kitaplarla bir kez daha güller açacak. 

Beklediğimiz kitap bayramı geldi. Bu yılki kitap fuarımızda da büyük bir çeşitlilik ve zenginlik yaşanacak. 121 yazar, 250 yayınevinin katılacağı fuarımızda 2 milyon 560 bin ayrı çeşit kitap sergilenecek. Bu kadar yayınevini ve kitabı ile yazarlarını bir arada bulabilmek oldukça zor. Geçen yılki kitap bayramını bu yılda yaşayacağız. 

2 Mart Cuma günü Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açılışını yapacak olduğumuz 2.Isparta Kitap Fuarına başta çocuklarımız olmak üzere, Ispartalı hemşehrilerimizi, tüm komşu illerimizin, kitap aşıklarını, kitap kurtlarını, kitap sevdalılarını davet ediyorum” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum