Gökkubbe Kesinlikle Yapılacak

Öğle saatlerinde büyük bir gürültüyle çöken Gökkubbe Kongre ve Fuar Alanıyla ilgili Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ilk kez Ajans32’ye konuştu. Başkan Günaydın, “Gökkubbe kesinlikle yapılacak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2013 19:08
Gökkubbe Kesinlikle Yapılacak

AJANS32 ÖZEL HABER

Batıkent Mahallesi’nde yapımı devam eden Gökkubbe Kongre ve Fuar Alanı’nın öğle saatlerinde çökmesi beraberinde bir çok tartışmayı da getirdi.

Olayla ilgili ilk kez ajans32 muhabirine konuşan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe’nin kesinlikle yapılacağını söyledi.

Gökkubbe’nin sigortalı olduğunu ve ortaya çıkan masrafın bu nedenle sigorta şirketi tarafından ödeneceğine işaret eden Başkan Günaydın, “Çökme olayı ilk incelemelerimize göre şiddetli rüzgardan kaynaklandı. Montaj ve uygulama tamamlanmadığı ve sağlamlaştırma çalışmaları tamamlanmadığı için bu olay meydana geldi. Tek tesellimiz olayda yaralanan yada ölen kimsenin olmaması. Bununla gelmiş geçmiş olsun diyoruz” dedi.

30 Ağustos’ta MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin programında herhangi aksamanın olmayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Günaydın, “Bizim bir çok projemiz var. Biz yolumuza devam ediyoruz. Gökkubbe’de en kısa zamanda çalışmalara devam edilecek ve bu kongre alanı Isparta’ya kazandırılacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum