Gökkubbe'de Hoş Bir Seda Bırakılmıştır

Gökkubbe'de Hoş Bir Seda Bırakılmıştır

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2017 00:57
Gökkubbe'de Hoş Bir Seda Bırakılmıştır

Isparta Belediyesinin Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 3-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlediği 1.Isparta Kitap Fuarı tamamlandı. 96 yazarın katılması beklenen fuara 106 yazar ve 216 yayınevi katılırken, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, fuara katılım sayısını 243 bin 859 kişi olarak açıkladı. Başkan Günaydın, “Bu 243 bin 859 kitap aşıkları, kitap kurtları, kitap sevdalılarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben de böyle bir şehrin belediye başkanı olmaktan dolayı sevinçliyim, gurur duyuyorum” dedi. 

 

Isparta Belediyesinin GÖkkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 1. Isparta Kitap Fuarı sona erdi. Fuarın son gününde de İlber Ortaylı, Sevil Atasoy, Banu Avar, Sinan Meydan, Enver Aysever, Mustafa Balbay gibi isimlerden oluşan toplam 42 yazar yer aldı. Fuar öncesi katılacak yazar isimleri 96 olarak açıklanırken, fuar boyunca bu yazar sayısı 106’a ulaştı. Yine fuara 216 yayınevi, binlerce çeşit, milyonlarca kitapla fuara katıldı. 

 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, her gün olduğu gibi fuarın son gününde de eşi Dilek Günaydın ile birlikte, yazar, yayınevi ve kitapseverlerle bir araya geldi. Fuara katılan yazarlara katılımlarından dolayı teşekkür eden ve plaket takdim eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, fuarın kapanışında, katılan yazarlara, yayınevlerine ve tüm kitapseverlere teşekkür ederek katılımcı sayısının 243 bin 859 kişi olarak gerçekleştiğini söyledi. 

 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’da birinci kitap fuarının tamamlandığını söyleyerek, “Bu fuarımıza katılan yayınevlerimize, o kitapları taşıyan, vitrinlere koyanlara, hizmet edenlere en büyük sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yine bu fuara katılan yazarlarımıza, bu arada yazarlarımıza, yayınevlerimize yardım eden belediye başkan yardımcılarıma, daire müdürlerime ve bu fuarda görev alan tüm belediye personelime, fuar organizatörümüze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu dünyaya geldiğinizde ne demişler en önemli olay, Gökkubbe’de bir hoş seda bırakabiliyorsanız işte o çok önemlidir. Gökkubbe’de gerçekten büyük bir hoş seda bırakılmıştır” dedi. 

 

Ziyaretçi sayısının beklentilerinin üzerinde çıktığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Fuarımızı 243 bin 859 kişi ziyaret etmiştir. Bu 243 bin 859 kitap aşıkları, kitap kurtları, kitap sevdalılarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben de böyle bir şehrin belediye başkanı olmaktan dolayı sevinçliyim, gurur duyuyorum. Tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum. Isparta halkımıza teşekkür ediyorum. Yola çıkacak yazarlarımıza, yayınevlerimize hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum” görüşlerinde bulundu. 

 

Isparta 1.Kitap Fuarının son gününde de Gökkubbe Fuar Alanına binlerce ziyaretçi akın ederken, yazarların imza stantlarında ise onlarca metre, yüzlerce kişilik uzun kuyruklar oluştu. Başkan Günaydın, yazarları imza stantlarında ziyaret ederek katılımları anısına plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum