Gökkubbe’de Hoş Bir Seda Esecek

Gökkubbe’de Hoş Bir Seda Esecek

Yayınlanma:
Gökkubbe’de Hoş Bir Seda Esecek

Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde bugün saat 14.00’da Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Peygamber Efendimizi Anlamak’ konulu bir konferans düzenleniyor. Programda ayrıca İlahi Sanatçısı Mustafa Demirci’de ilahileriyle yer alacak. 

Isparta Belediyesi önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde bugün saat 14.00’da Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Peygamber Efendimizi Anlamak’ konulu bir konferans düzenleniyor. Programda ayrıca İlahi Sanatçısı Mustafa Demirci’de ilahileriyle yer alacak. 

Bugün saat 12.00’dan itibaren Kaymakkapı Meydanından Gökkubbe’ye ücretsiz otobüs seferlerinin düzenleneceğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm Ispartalıları davet etti.  

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın ‘Peygamber Efendimizi Anlamak’ konulu konferans vereceğini söyleyerek, inanç ruhu ve yüksekliğini vatandaşlarımızın en iyi seviyede yaşayacaklarına inandığını dile getirdi. Yine aynı program kapsamında İlahi Sanatçısı Mustafa Demirci’nin de seslendireceği ilahilerle Ispartalıları buluşturacaklarını aktaran Başkan Günaydın, programa tüm köy, belde ve ilçelerde yaşayan vatandaşları da davet etti. Programın 9 bin metrekarelik kapalı alana sahip Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleneceğini ifade eden Günaydın, “Gökkubbe’mizin inanç ruhumuza da ışık tutacağı düşüncesindeyiz” diyerek, Kaymakkapı Meydanından saat 12.00’dan itibaren ücretsiz otobüs seferlerinin düzenleneceğini sözlerine ekledi.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.