Gökkubbe’de Hummalı Çalışma Devam Ediyor

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi ISBAŞ Bimsblok Fabrikası’nın arkasındaki alanda yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri ile Katlı Otopark çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2014 14:30
Gökkubbe’de Hummalı Çalışma Devam Ediyor

Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri inşaat bölümünde çelik konstrüksiyonların montajı devam ederken, işin en zor bölümü ise aşıldı.

Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri ile katlı otopark inşaatı çalışmalarını inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kubbenin konstrüksiyon yerleştirme ve çelikler arası çapraz bağlantıların devam ettiğini kaydetti.

Projenin en zor kısmının tamamlanmak üzere olduğunu ve statik açıdan neticeye vardıklarını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “9 bin metrekareden oluşan Gökkubbe alanını kapatıyoruz. Ulusal ve sosyal bir tesis haline gelecek. Yaşanan talihsiz olay sonrasında yapım aşaması uzadı. Çelik konstrüksiyonların montajı 15-20 güne kadar tamamlanacak.
Ardından üst örtüsü kapanacak. Otoparkımızın da ana konuları tamamlandı. İç işçiliği kaldı. Yine açık alanlarımızın peyzajları da devam ediyor. Burası en güzel ve kullanışlı tesislerimizden birisi olacak. Isparta halkımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum