Gökkuşağı Derneği'nden Kutlu Doğum Programı

Isparta Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği kutlu doğum programı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Şubat 2012 15:48
Gökkuşağı Derneği'nden Kutlu Doğum Programı

Isparta Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği kutlu doğum programı düzenledi. Programa ünlü sunucu Reha Yeprem ile sanatçı Taha da katıldı.

Altınbaşak İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan izleyiciler Reha Yeprem'in okuduğu şiirler ve Taha'nın söylediği ezgiler ile duygulu anlar yaşadı.

Programda konuşan Dernek Başkanı Dr. Fatma Özcankaya, "İyiyi kötüden ayırt etmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, ahlakın güzelliklerini, dürüstlüğü doğruluğu, hoşgörünün en mükemmelini insana saygının en yücesini şefkat ve merhametin en yüksek tatbikatını her şeyin en iyisini en güzelini o Rahmet Peygamberi (sav)'nden öğrendik. Hayatımızı anlamlı kılan değerlerimizi dünya ve ahiret dengesini insan onuruna uyan yaşama sanatını bizlere hep o öğretti. Kutlu doğumunun yıl dönümünde vatanımızın huzur ve mutluluğu ve insanlığın hidayetine vesile olmasını diliyorum." dedi.

Yoğun ilgi gören program sonrasında Reha Yeprem ve Taha, albümlerin yer aldığı CD'leri imzaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.