Gökkuşağı Derneği’nin Bahar Şenlikleri Başladı

Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği 2. Bahar Şenlikleri Altınbaşak Sosyal Tesisleri'nde başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2012 18:24
Gökkuşağı Derneği’nin Bahar Şenlikleri Başladı

Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği 2. Bahar Şenlikleri Altınbaşak Sosyal Tesisleri'nde başladı.

Bahar şenliklerinin 3 gün süreceğini ifade eden Gökkuşağı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Fatma Özcankaya, “Bu 3 günü her gün ayrı bir etkinlik olmak üzere dolu dolu kutlayacağız. İlk gün burada kermes ile birlikte pasta yarışması düzenleyeceğiz ve ardından mehteran gösterisi sunulacak. İkinci gün Ayna Grubu’nun vereceği konserimiz var, üçüncü gün ise kutlu doğum nedeniyle konferans düzenlenecek” dedi.

Çok güzel bir etkinlik yapıldığını ifade eden Vali Memduh Oğuz, “Bu sosyal faaliyetlerin yapıldığı yer aynı zamanda bir ilim müessessi. Bu güzel mekânda saygı değer hanım efendiler hayırlı hizmetlerde bulunmak üzere bir araya gelmişler, bununla birlikte kutlu doğum haftasının sonunda Peygamberimizi de yâd ederek bir bereket ve feyiz talebinde bulunmuşlar. Bu talebe biz ancak amin deriz, hayırlı ve uğurlu olsun. Çalışmalarınız hayırlara vesile olsun inşallah” diye konuştu.

Törene, Vali Memduh Oğuz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan, dernek yönetimi ve Ispartalı hanımlar katıldı. Şenlikler, 6 Mayıs Pazar günü konferansla sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.