Gökmenoğlu Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Gökmenoğlu Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2019 17:12
Gökmenoğlu Gazeteciler Günü’nü Kutladı

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Avukat Gökmen Gökmenoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kamuoyunun haber alma ihtiyacını toplumsal sorumluluk ilkeleriyle karşılamak, gazeteciliğin olmazsa olmazlarından olduğuna dikkat çekti.

Gökmenoğlu mesajında, toplum ve kamuoyunun hızlı, doğru, tarafsız haber alabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan gazetecilerin, demokratik kültürün en önemli parçalarından biri olan medya kuruluşlarında hem demokrasinin gelişmesinde hem de birlik, beraberliğin pekişmesinde önemli rolü olduğunu belirtti. Gazetecilerin, toplumun hem gözü, kulağı, hem de sesi olduğuna vurgu yapan Gökmenoğlu, “Mesleki sorumluluk bilinciyle, karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen fedakarlık ve özveri içinde görevlerini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.