Gökmenoğlu İcraatlara Başladı: Kapalı Durakların Siparişleri Verildi

Gökmenoğlu İcraatlara Başladı: Kapalı Durakların Siparişleri Verildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2019 10:54
Gökmenoğlu İcraatlara Başladı: Kapalı Durakların Siparişleri Verildi

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, daha göreve gelmeden icraatlara başladıklarını söyleyerek “Biz kapalı durak projesini açıkladık. Sayın başkan siparişlerini vermiş. Ne mutlu bize göreve gelmeden icraatlara başladık” dedi.

İYİ Parti kurmayları hafta sonu gazetecilerle bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle düzenlenen kahvaltıya İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam katıldı.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, burada yaptığı açıklamada, Isparta Belediyesi’nin kapalı durak siparişlerini verdiğini belirterek “Size buradan bir müjde vereyim. Biz daha göreve gelmeden icraatlara başladık. Kapalı durak projemizi açıklamamızın ardından Isparta Belediyesi kapalı durak siparişlerini verdi. İnşallah diğer projelerimizi de biz göreve geldiğimizde hayata geçireceğiz” dedi.



ADALET İÇİN GELİYORUZ
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak “Sizlerle 10 Ocak’ta bir araya gelmek istedik, ancak sayın vekilimizin meclis çalışmaları sebebiyle böyle bir erteleme yaptık. Hep beraber olalım istedik. Zor şartlarda çalışan siz gazeteci arkadaşlarımızla birlikte büyük projeler geliştireceğiz ve hep birlikte Isparta’ya hizmet edeceğiz” diye konuştu. Konuşmasında temiz siyaset vurgusu yapan Gökmenoğlu, “Biz adalet için, temiz siyaset için geliyoruz. Belediye adaletli olmalı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için toplandık. Gazetecilere karşı da adaletli olmalı belediye. Biz bu adaleti sağlayacağımıza söz veriyoruz” dedi.

HESAP SORULABİLİR PROJELER
Gökmenoğlu, “Beni ITKM konusunda hukuk bilmemekle suçladılar. Bekledik, sonra hepsi tek tek açıklamalar yaptı; ITKM’yi biz açacağız diye. Demek ki açılabiliyormuş. Biz kırmaya dökmeye gelmiyoruz. Ben ITKM’yi açacağız diyoruz, birileri çıkıp ‘kırıp gireriz’ dedi diye yazıyor. Böyle bir şey söylemedik biz. Biz insanları mağdur etmek için gelmiyoruz. İnsanların yüzünü güldürmek için geliyoruz. 32 projemizi noter tastiğiyle ilan ettik. Yeni projelerimizi de açıklayacağız. Isparta’yı sanatla, kültürle, sporla, ulaşımla, istihdamla muazzam bir kent haline getirmek için geliyoruz. Hesap sorulabilir projeler üretiyoruz” ifadelerini kullandı.



SEÇİM KAPIYA DAYANDI MAVİ BONCUK DAĞITIYORSUNUZ
Isparta Belediye Başkanı Günaydın’ı seçim sebebiyle çeşitli kesimlere mavi boncuk dağıtmakla eleştiren Gökmenoğlu, “Seçimlere üç ay kala öğrenciler aklınıza geliyor. Seçimlere üç ay kala esnaf aklınıza geliyor. Pazarcılar aklınıza geliyor. Seçim kapıya dayanınca değil, samimi olmak lazım bu kentin güzel insanlarına karşı. Ben buradan söz veriyorum. Şu ana kadar yapılan, projelendirilen tüm işleri göreve geldiğimde yapacağım ve devam ettireceğim. Esnafımız, öğrencimiz, pazarcımız rahat olsun. Daha şartlar oluşturacağım onlar için” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM
İstihdama büyük önem vereceklerini ve tasarruflu bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarının altını çizen Gökmenoğlu, “İstihdama önem veriyorum. Bakın elma memleketi Isparta’da elma şekeri bile üretemiyoruz. Küçük küçük atölyeler kurarak üretimler yapacağız. Ev hanımları, gençler çalışacak, üretecek ve kanacak. Hep birlikte bu işlere el atacağız. Büyük istihdamlar yaratacağız. Herkesin yüzünün güldüğü bir kent haline getireceğiz Isparta’yı. Her şeyi ben bilemem. Ekibimizle yapacağız bunları” şeklinde konuştu.

GAZETECİLERE MÜJDE
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın mensuplarına da bir müjde veren Gökmenoğlu, “Gazeteci arkadaşlarımızın bir arada olabilecekleri bir merkezleri yok. Bunu çözeceğim. Basın Sitesi projesi hazırladım. Bütün gazeteci arkadaşlarımız Basın Sitesi’nde bir araya gelip, dinlenecek, çalışacak, işini yapacak. Toplantılarımızı orada yapacağız. Kafeteryasıyla, restoranıyla, toplantı salonu ve çalışma odalarıyla muazzam bir Basın Sitesi hazırlayacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.