Gökmenoğlu: Nihayet Anladılar!

Siyasette ITKM Savaşları...

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2018 14:08
Gökmenoğlu: Nihayet Anladılar!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, ITKM sorununu çözeceklerini belirten bir açıklama yapmış ve açıklamanın ardından MHP kanadı, Gökmenoğlu’nu ‘hukuk bilmemekle’ suçlayıp, sorunu çözemeyeceğini ifade etmişti.

Tartışmalara AK Parti kanadından da Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, katıldı. Gökgöz, AK Parti Belediyeciliği ile birlikte Isparta’nın 23 yıllık garabetine son verileceğinin sözünü verdi. ‘İstenirse ITKM bugün açılabilir’ iddiasında bulunan Gökgöz, “kayyum heyeti ile diyalog içinde kolay adımlarla ITKM sorunu çözülecektir. Çözüm var. Biz bunu yapabilecek kabiliyete, iradeye, cesarete, erdeme sahibiz. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

AK Parti Milletvekili Gökgöz’ün açıklamasının ardından, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Nihayet ITKM’yi açacağımızı anladılar” ifadelerini kullandı.

Gökmenoğlu, “Çok mutluyuz nihayet ITKM’yi açacağımızı anladılar. Bu işin çözümü bizde. 25 yıldır açılamayan, çözümsüz bırakılan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM)’yi gelir gelmez açacağız dedik. Hukuki konuşmuyor, açılamaz dediler. Canlı yayın yapıp açamayız dediler. İş bilmiyor dediler. Ama nihayet anlayanlar oldu. 25 yıl sesini çıkarmayıp çözümsüzlüğü çözüm kabul edenlere sesleniyorum. İşte farkımız bu; bu daha başlangıç. Her şey Isparta için” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.