Gökmenoğlu: Trilyonları Yatırıma Dönüştüreceğiz

Belediye İstihdam Sağlayacak Ekonominin Önünü Açacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2018 13:33
Gökmenoğlu: Trilyonları Yatırıma Dönüştüreceğiz

“Isparta İttifakı”nın adayıyım diyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, “Isparta’nın kasasındaki paraları yatırıma dönüştüreceğiz” diyerek, “Yol yapmak, su, elektrik getirmek, çöp toplamak kamu görevi. Bunları zaten yapacağız ama biz istihdam sağlayacak ve kent ekonomisinin önünü açacağız” dedi.

“Isparta İttifakı”, “Isparta Hareketi” İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, her platformda bu vurguları yapıyor. Belediye Başkanı seçildiği gün parti rozetini çıkararak Isparta’ya hizmet edeceği noktasında ve Isparta’nın Belediye Başkanı olacağı noktasında söz veriyor.

PARTİ BELEDİYECİLİĞİ DEĞİL
HİZMET VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
Gökmenoğlu, “Ben seçildiğim güm size söz veriyorum rozetimi çıkaracağım ve Isparta’nın başkanı olacağım. Isparta’nın ani yükselişe nasıl geçtiğini, insanların nasıl birbirlerini sevip, saydığını ve eski Isparta’nın nasıl bir anda kendine geldiğini hep birlikte göreceğiz. Yollar yaparız, projeler üretiriz. Bunları sağlarız. Ama adalet olmadığı sürece, liyakat, hukuk olmadığı sürece, insanlar birbirlerini ayırdığı sürece yapılanların yapılmasının anlamı yok. Ne kadar servetiniz olursa olsun evinizde sıcak çorbanızı içerken Çarşamba pazarında insanlar eğer, saat 8-9’lara kadar pazarcıların bıraktığı çürüklerin içerisinde birkaç domates, patlıcanı evine götürmek için mücadele ediyorsa ben mutlu olamam, siz de mutlu olamazsınız” dedi.

YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ
Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, “Belediye başkanının en önemli görevi önce sevmek, sevdirmek, sonra da icraatlarını ortaya koymak. Yol yapmak, su, elektrik getirmek kamu görevi. Belediye başkanının yol yaptım, çiçeklerle donattım demesi önemli değil. Bir teyzem bugün bana söylüyor; çiçekler çok güzel ama ben koklayamıyorum, karnım aç, cebimde param yok diyor. Belediye istihdam sağlayacak, ekonominin önünü açacak,
Belediye üzüm pazarına, ayakkabıcılar sitesine bir haftalık, 10 günlük mutluluk yaşatmayacak. Ayakkabı üreten esnafımızın ayakkabısını yurtdışına satmasının önünü açacak. Isparta hesaplarında trilyonlar var diye övünmeyeceğiz. O trilyonları eğer bir belediye başkanı yatırıma dönüştürüyorsa işte belediye başkandır. Isparta’da bir AVM şubesinde Manisa’da üretilen gülsuyu satılıyorsa ben Isparta belediye başkanı olarak üzüntü duyarım. Isparta’nın gülsuyu Manisa’da satılmalı. O yüzden hepimize çok iş düşüyor” ifadelerini kullandı.
ISPARTA’YI ŞAHA KALDIRACAĞIZ
Herkesle barışık olduklarının altını çizen Gökmenoğlu, “120 gün uyumayacağız, enerjik çalışacağız. Biz herkesle barışığız. Hesap sormaya gelmiyoruz, hesaplar içinde de değiliz. Ben adaletli bir şehir olsun, liyakat olsun, insanlar mutlu olsun diye geliyorum. Göreceksiniz hiçbirimiz pişman olmayacağız. Göreceksiniz Isparta’yı hep birlikte şaha kaldıracağız, kısır döngüyü kaldıracağız. Çok güzel projelerimiz var. Çok pahalı projeler değil ama lokomotif harekete geçecek. Bankalardaki paralar yatırıma dönecek. Kimse aç yatmayacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum