Gölbaşı’nda Şafak Baskını!

Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gönen’in Gölbaşı Köyü’nde yaptığı şafak operasyonunda, uyuşturucu madde bulunduran ve ticaretini yaptığı iddia edilen 2 şüpheli ile birlikte, kubar esrar ve kenevir maddeleri ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2013 21:16
Gölbaşı’nda Şafak Baskını!

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gönen İlçesinin Gölbaşı Köyü’nde yapılan operasyonda, yurtdışından getirildiği düşünülen ‘Bonzai’ ve kubar esrar maddelerei ele geçirildi

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgilere göre, aldığı istihbari bilgileri değerlendiren Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Bugün sabah erken saatlerde operasyon için düğmeye basan asker, konuyla ilgili iki eve baskın düzenledi.

İki şahsın evlerinde, gün ışırken yapıldığı belirtilen baskında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçlarından M.D. (46) ve M.Ö. (38) gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda yurtdışından getirildiği değerlendirilen orijinal paketinde ‘Jamaika Bonzai’ maddesi ile paketlenerek piyasaya sürülmeye hazırlanmış 13 paket kubar esrar ve 1 paket de kenevir tohumu ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el koyan Jandarma ekipleri, zanlılar hakkında işlem başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.