Gölbaşı’nda Sıcak Saatler

Geçtiğimiz gün büyük uyuşturucu operasyonu nedeniyle hareketli saatler yaşayan Gölbaşı köyü bu kez de köye elektrik kesmeye gelen AKEDAŞ ekipleriyle köylü arasında yaşanan tartışmayla sıcak saatler yaşadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 14:44
Gölbaşı’nda Sıcak Saatler

Uzun süredir AKEDAŞ’la sorun yaşayan Gölbaşı köyü bugün de AKEDAŞ yetkileriyle tartışma yaşadı. Elektrik borcu nedeniyle su pompalarının elektrikleri sürekli kesilen Gölbaşı köyü neredeyse bir yılı aşkın bir süredir su sorunu yaşıyor.

Daha önce Ajans32’nin gündeme getirdiği Gölbaşı köyündeki su sorunu çözülmek bir yana dursun daha da karmaşık hale geliyor. Köy muhtarının AKEDAŞ’a olan borcu ödemek için “Sadece camimiz var. Onu da satılığa çıkaracağız böyle giderse” ifadelerini Ajans32 okuyucuları hatırlayacaktır.

İşte Gölbaşı’nda bugün de sıcak saatler yaşandı. Köye elektrik kesmek için gelen AKEDAŞ yetkilileriyle tartışan köylüler, kısa sürede kalabalık bir kitle haline dönüştü. AKEDAŞ yetkililerinin aralarını köyden salmayan köylüler sorunun çözülmesi için çağrı yaptı. Kısa sürede olay yerine gelen Jandarma ekipleri öfkeli kalabalığı yatıştırmaya çalıştı.

Kaymakam’da Gölbaşı Köyüne gelerek köylülere sakin olmaları yönünde çağrı yaptı.

Gölbaşı Köyü’nde hala ortamın yumuşatılmaya çalışıldığı edinilen son bilgiler arasında.


AJANS32'NİN 10 HAZİRAN'DA YAPTIĞI
SATILIK CAMİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum