Gölcük'e Dokunma

Bazıları bu haberi okuduktan sonra "GEZİ ZEKALILAR İŞ BAŞINDA" diyecek!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2015 11:06
Gölcük'e Dokunma

BAZILARI BU HABERE "Gezi Zekalılar İş Başında" DİYECEK!!!

Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'nün, Gölcük Tabiat Parkı'na uygulamayı plandığı projeye çeşitli çevrelerden tepki geldi. Sosyal medya üzerinden Gölcük'e Dokunma başlığıyla kampanya başlatıldı.

Gölcük Projesi'nin proje ihale süreci tamamlandı. Isparta komuoyunun da talepleri gözününde bulundurularak oluşturalacak proje için 2016 yılında yatırıma başlanacak. Kalkınma Bakanlığı, Gölcük Projesi'ni yatırım programına dahil etti. (KONUYLA İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN)

Ancak projeye karşı çıkan çevrelerde harekete geçti. Gölcük Tabiat Parkı'nın söz konusu proje ile dokusunun bozulacağını ileri süren bazı çevreler sosyal medya üzerinden "Gölcüğe dokunma" başlıklı bir kampanya başlattı.

Söz konusu platformlarda yapılan paylaşımlarda "tesisiniz için gölcük doğal tabiat alanı ve içinde yaşayan tüm habitatıyla ve sevenleriyle size yeni bir adres verelim tesisinizi oraya kurun sava giderken eski şehir çoplüğünün olduğu yer tesisleriniz için çok uygundur ıspartalıdan ve tüm doğa severlerden saklayarak oldu bittiye getirmek istediğiniz bu tesisi yeni hükümet kurulmadan müjdelemeniz de oldukça manidar ve bu ihlaleri hangi gazetelerden yayın organlarından ihale ettiyseniz bütün soru işaretlerinize karşıyız lütfen gölcük doğal güzelliğini bir sonraki nesillere ve doğa severlere bırakın. Ispartaya yeni hastane okul yapın ısparta sevginizi lütfen rantabıl alanlarda değilde buralara kullanırsanız sizin müjdeli açıklamalarınızdan o zaman etkileneceğiz" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum