Gölcük'te Türk Bayrağı Mı Yakmak İstediler?

Zehir zemberek iddiaların sahibi sparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz... Isparta'yı terör örgütünün merkezi mi yapmak istiyorlar? SDÜ'deki terör yapılanmasına Rektör Mü Destek Veriyor? Ve daha fazlası...

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2014 18:44
Gölcük'te Türk Bayrağı Mı Yakmak İstediler?

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz’dan zehir zemberek açıklama. Çapraz’ın terör örgünü sempatizanlarının Isparta‘da propaganda yaptığını ileri sürdü.

Emniyet güçlerine çeşitli sorular yönelten Çapraz'ın iddiaları çok konuşulacağa benziyor...

İŞTE O AÇIKLAMA
“Güller diyarı Isparta’mızda son günlerde şeref ve haysiyet yoksunu ihanet odaklarının gizli çalışmaları ne yazık ki eylemlere dönüşmeye başlamıştır.ajans32

24 Mayıs 2014 tarihinde Isparta’mızın Gölcük Milli Parkında Burdur- Isparta – Antalya’dan gelen terör örgütü sempatizanı olan leş sürüleri toplanarak sözde program yapmışlardır. Programda neler yaşanıldığı Isparta İl Merkez Jandarma Komutanlığının kayıtlarında vardır.

Isparta’mızda sözde eğitim amacıyla gelen leşler ve onlara destek veren şeref ve haysiyet yoksunlarının bütün çabalarına rağmen Isparta’mızın huzurunu hiç kimsenin bozmasına müsaade etmeyiz.

Fakat Aşağıdaki sorularımızın Başta Isparta Valisi Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, İl Alay Komutanı Albay İsmail Cömert, İl Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem Yalçın, Isparta Cumhuriyet Savcıları olmak üzere bütün yetkililerin ivedilikle cevaplanmasını Isparta Kamuoyu adına istemekteyiz.ajans32

• 24 Mayıs 2014 Tarihinde Gölcük Milli parkında terör örgütü sempatizanları bir program yapmış mıdır?

• Gölcük Milli Parkında leş sürüleri bez paçavralarını ve bölücü başı bebek katilinin posterini açmışlar mıdır?

• Gölcük Milli Parkında şeref yoksunları siyasi liderlerin posterlerini yakmışlar mıdır?ajans32

• Gölcük Milli Parkında Mustafa Kemal Atatürk’ün Posteri ve Türk Bayrağı yakılmak istenmiş midir?

• Gölcük Milli Parkında leş sürülerinin eylemlerine İl Jandarma Komutanlığı müdahale etmiş midir? Gözaltına alınarak Savcılığa sevk edilen olmuş mudur? Müdahale edilmediyse bunun gerekçesi sözde açılım mıdır?

• Gölcük Milli Parkına Burdur-Antalya- Isparta’dan katılımlar olmuş mudur?
• Isparta Terör Örgütünün bölgesel merkezi mi yapılmak istenmektedir?

• Süleyman Demirel Üniversitesi içerisinde terör örgütü yapılanmasına Rektör destek vermekte midir? Eğer vermiyorsa eylem yapan sözde öğrencilere neden soruşturma açılmamaktadır?

• Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kafeler Caddesindeki terör örgütünün köpeklerinin neden faaliyette bulunmasına ve torbacılık yaparak Ispartalımızı madde bağımlısı yapmasına müsaade etmektedir.

• Sözde siyasi parti olan HDP’nin Isparta temsilciliğinde üniversite öğrencilerine haftalık ne tür eğitimler verilmektedir? Isparta Emniyet Müdürlüğü buna niye müdahale etmemektedir?ajans32

• Ülkücü Camia’nın Siyasi alandaki tek temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisinin 30 Mart Yerel seçimlerinde Belediye başkanlığını kazandığı il, ilçe ve kasabalarda şeref ve haysiyet yoksunu leş sürülerinin eylem hazırlığı var mıdır? Isparta Emniyet Müdürlüğü önleyici tedbirler almış mıdır?ajans32

Hiç kimsenin Isparta’mızın huzurunu bozmasına müsaade edemeyiz. Bizim bir Ülküdaşımızın saçının teli bile onların alayından daha değerlidir. Hiç Kimsenin bir ülküdaşımıza zarar vermesine müsaade etmeyiz. Bir Ülküdaşıma el uzatmaya kalkanlar Cami duvarına işemeyi kendine niyet edinenler, unutmasınlar ki bir tükürüğümüz yeter.

Herkes bilsin ki; Hayali Kürdistan olanın yeri kabristan olur.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum