Göletlerin Efendisi Sahada

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır: Suyun Takipçisiyim!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2015 16:00
Göletlerin Efendisi Sahada

CHP Isparta Milletvekili ve tekrar milletvekili adayı İrfan Bakır köy ve ilçe çalışmalarına son sürat devam ediyor.

DSİ’ deki görevi boyunca birçok projenin Isparta’ ya kazandırılmasında emeği olan İrfan Bakır, milletvekilliğinde de bu projelerin takipçisi olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Gönen Güneykent ve Keçiborlu Kozluca gölet yapımlarında yerinde incelemelerde bulunan İrfan Bakır çalışmalarına ilişkin şunları belirtti.

"DSİ ‘ deki görev sürem boyunca hep Isparta’nın hayrına işlere imza atmaya çalıştım. Tüm projelerin takipçisi oldum. Ayrıca beni tanıyanlar bilir, kapımıza gelen hiçbir vatandaşımızı, muhtarımızı, kooperatif başkanımızı geri çevirmedik. Hepsinin sıkıntılarıyla ve sorunlarıyla samimiyetle ilgilendik. Milletvekilliğime de bu anlayışla devam ediyorum. Yapımı devam etmekte olan ya da proje aşamasındaki tüm göletlerin, sulama çalışmalarının ve sondaj kuyularının takipçisiyim. Bizzat yerine giderek incelemelerde bulunuyorum. Kamudan ilgili arkadaşlarımızla da irtibat halindeyim. Hemşehrilerimiz, muhtarlarımız, sulama birlik başkanlarımız bana 24 saat ulaşabilirler. 1 Kasım seçimlerinden sonra da inşallah tekrar seçildiğimizde bu anlayışla, tempomuzu hiç düşürmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum