Gölette Boğuldu

Gölette Boğuldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2015 15:40
Gölette Boğuldu

Yalvaç'ta bulunan Kurusarı sulama göletinde balık avına çıkan 38 yaşındaki evli iki çocuk babası Ali Osman Ergül boğularak yaşamını yitirdi.

Özel bir kargo şirketinde görev yaptığı bildirilen ve hobi olarak olta balıkçılığı yapan Ali Osman Ergül'ün cumartesi akşamı 17 yaşındaki oğlu Teoman Ergül'ü yanına alarak gölete gittiği ve kurdukları kamp çadırında kaldıkları gece yarısı olta zilinin çalması üzerine oltaları kontrol etmek için dışarı çıktığı ve bidaha geri dönmediği öğrenildi.

Bbabası dışarı çıktıktan sonra tekrar uykuya dalan çocuğun sabah uyanınca babasını yanında göremediği ve çevreyi araştırdığı esnada babasının cansız bedenini su yüzünde gördüğü haber verildi.

Durum üzerine yakınlarına telefonla haber veren çocuğun bilgisi üzerine olay mahaline Jandarma ve sağlık ekipleriyle gelen yakınları talihsiz adamın cesedini sudan çıkardı.

Ccenaze yapılan incelemenin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.