Gölge Etmesinler Yeter

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi ile Sarıidrisliler Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 11:16
Gölge Etmesinler Yeter

Başkan Günaydın ilk ziyaretini Zafer Mahallesi’ne yaptı. Kahvede mahalle sakinlerine seslenen Günaydın, mahalle sakinlerine ‘canlar’ diye hitap ederken, mahalleye çocuk parkı yapılacağını söyledi.

Zafer Mahallesi’nde her yıl Canlar ve Romen Günü düzenleyeceklerini ve hep birlikte bu günü kutlayacaklarını belirten Günaydın, vatandaşlardan sandığa gitmelerini ve demokratik haklarını kullanmalarını istedi.

‘Düşüncelerinizi sandığa yansıtın’ diyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ayrıca çocukların okumasını istedi. Ailelerin çocuklarını liseye kadar okutabildiğini ve maddi durumu iyi olmayan çocukların ise okuyamadığını dile getiren Günaydın, Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği kurduklarını ve dershanede mali durumu iyi olmayan öğrencilere ücretsiz kurs kitapları ile ders verdiklerini anlattı. Günaydın, “Var mısınız çocuklarınızı okutmaya ve kursa göndermeye. Bir kuruş harcamayacaksınız. Çocuklarınızı geleceğe hazırlayacağız. Üniversiteyi kazanmaları halinde de yine takipçisi olacağız” dedi.

Zafer Mahallesi ziyaretinin ardından Gülistan Mahallesi’nde bulunan Sarıidrisliler Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği’ne geçen Başkan Günaydın’a burada MHP Isparta Milletvekili S. Nevzat Korkmaz ve İl Başkanı İsa Yalçın da eşlik etti.

AKP’nin iftira atmasını çok iyi bildiğini kaydeden MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ‘Bunlar omurgasız siyasetçi’ dedi. Bir milletvekilinin ‘Yalvaç’ta Tekin Bayram AKP’den aday olursa ben de karşısına aday olurum” diğer bir milletvekilinin de ‘Isparta’da Ergenekon’un devamı dediğini aktaran Yalçın, “Bunların kökünden kurtulmak lazım” diyerek AKP milletvekillerinin verdikleri vaatlere değindi. Yalçın, ‘Ekolojik köy ne oldu?’ derken, Kentsel Dönüşüm Yasası’nın kötü amaçlı ellere geçmesi halinde vatandaşın büyük sıkıntı çekeceğini belirtti. AKP’nin laf kalabalığı yaptığını savunan Yalçın, “Bunların soru sorulmasına bile tahammülleri yok. Sizi kim kışkırtırsa kışkırtsın inanmayın. Milli ve manevi değerler için milli irade olan MHP’de birleşelim. Sandıkta milli iradenize sahip çıkın” şeklinde konuştu.
‘Benden başkasına oy vereni cezalandırırız diyeni sandıkta cezalandırın’ diyerek konuşmasına başlayan MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz da, AKP için ‘bunlar Ali kıran baş kesen olmuşlar. Sarıidris’te bir milletvekili adayımıza ve halka ‘biz olmazsak hiçbir şey gelmez’ diyerek halka baskı yapıyor” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta ziyaretine ve açıklamalarına da değinen Milletvekili Korkmaz, “Bunların kitabında Isparta yok. Isparta 3 dönem AKP dedi, AKP ise bir dönem Isparta diyemedi. Isparta Süleyman Demirel zamanında çok hizmete doydu, bir şey yapmayalım düşüncesiyle şehrimiz cezalandırılıyor. Isparta’ya 4,5 katrilyonluk yatırım yaptık diyorlar, memur ve işçi maaşlarını bile yatırım içinde gösteriyorlar. AKP milletvekillerinin tek işleri muhalefet milletvekilleri Nevzat Korkmaz ve Ali Haydar Öner’e cevap vermekle geçirdiler. Bu zihniyetin Isparta ile nikahını düşürmek lazım” görüşlerinde bulundu.

Sarıidrisliler’e seslenen Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın da, Isparta’nın geçen dönem büyük kayıplara uğratıldığını, ancak kendilerinin bu durumu düzelterek yatırımlar yaptıklarına değindi. Bu güne kadar 170 km’lik asfalt, 180 km’lik de altyapının Isparta’ya kazandırıldığını dile getiren Günaydın, “Bunların tamamını kendi imkanlarımızla ve çalışkan personelimizle gerçekleştirdik. Biz 170 km asfalt yaparken, iktidar 3,5 yılda Sav-Üniversite arasındaki yolu bitiremedi ve bu yolda 11 vatandaşımız can verdi” dedi.

AKP’lilerin devamlı kendisi ile uğraştıklarını dile getiren Günaydın, “Neymiş bu Yusuf Ziya Günaydın. Yusuf Ziya Günaydın ile yatıyorlar, Yusuf Ziya Günaydın ile kalkıyorlar. Bize atmadıkları iftira kalmadı. Kendi adlarını bize takmaya çalışıyorlar. Bir belediyeye 5 yılda 10 müfettiş gelir bize şu ana kadar 113 müfettiş gönderdiler. Bir şey yapabildiler mi? Isparta’nın önünde gölge etmesinler yeter. Artık bunların hizmet etmeyeceği ortadadır. Hayırsız adamın hayrı olmaz. Bu milletvekillerimizin memleketlerine ne gibi hayrı olmuştur. Mert adam iftira atmaz, fitne, fesatla uğraşmaz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum