Göller Bölgesi Göz Hekimleri SDÜ’de Buluştu

Göller Bölgesi Göz Hekimleri SDÜ’de Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2017 20:05
Göller Bölgesi Göz Hekimleri SDÜ’de Buluştu

Göller Bölgesi göz hekimleri, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Türk Oftalmoloji Derneği Konya-Antalya Şubesi Bilimsel Toplantısı”nda bir araya geldi.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Konya, Antalya, Burdur, Afyon ve ilimizden uzman göz hekimlerinin katılımıyla yapılan toplantıda, “Nörooftalmolojide Püf Noktalar” konusu ele alındı.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huban Atilla ve SDÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Tök moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Prof. Dr. Huban Atilla “Pediatrik Nörooftalmolojide Güncel Gelişmeler”, Acıbadem Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emrah Altıparmak “Olgularla Toksik Optik Nöropatiler”, Doç. Dr. Berker Bakbak “Tüm Yönleriyle Optik Disk Ödemi” ve SDÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Burcu Nurözler Tabakçı “Travmatik Optik Nöropati-Tedavi mi? Takip mi?” başlıklı konuşmaları ile alanlarındaki son gelişmeleri paylaştı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.