Göltaş Isparta’nın Olduğu Gibi Türkiye’nin de Gururu

Yerel seçim çalışmalarına devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Göltaş çimento fabrikasını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2014 09:49
Göltaş Isparta’nın Olduğu Gibi Türkiye’nin de Gururu

Fabrika çalışları ve idarecileri ile görüşen Prof. Dr. Çakmakçı “Göltaş Isparta içinde ülkemiz içinde bir gurur kaynağı. Isparta’mızdan Türkiye’de ilk 500 listesine giren böyle fabrika çıkması büyük gururdur” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Göltaş Çimento fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette ilk önce Fabrika Müdürü Sertaç Bora Özyurt ile görüşerek faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgi alan Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ardından da fabrika çalışanlarını ziyaret etti. Göltaş çimento fabrikasını ziyaretini değerlendiren Prof. Dr. Çakmakçı “Göltaş Çimento fabrikası Isparta’mızın en büyük ve en önemli sanayi kuruluşu.

Hem ilimizin hem ülkemizin gurur kaynağı. Isparta’mızdan Türkiye genelinde ilk 500 kuruluş arasında sayılan böyle bir fabrikanın olması büyük sevinç. Biz de bu nedenle Göltaş’a büyük önem veriyoruz. Göltaş’ı ziyaretimizde yaptıkları çalışmalar ve yeniliklerle ilgili bilgi aldık. Enerji konusunda bazı atılımlar yapma hazırlığı içinde olduklarını öğrendik. Sevincimiz bir kat daha arttı. Kendilerine yapacakları çalışmalarda yerel yönetim olarak her türlü desteği vereceğimizi söyledik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum