Gönen MYO’da Mezuniyet Coşkusu!

Gönen MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2018 14:56
Gönen MYO’da Mezuniyet Coşkusu!

Gönen Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı. Mezuniyet Töreni, mezun öğrenciler ve akademisyenlerin katılımı ile mezuniyet yürüyüşü, Atatürk Anıtına çelenk sunumu, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ile başlayarak, Yüksekokul kampusunde
bulunan mezuniyet tören alanındaki programla devam etti.

Törende konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör.Yusuf Oktay UYSAL öğrencilere “ Hayatınız için yeni bir dönemin başındasınız. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Ailenizin sevgisi, ilgisi ve desteği ile yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Hocalarımız, siz değerli öğrencilerimizi doğru teknik bilgilerle ve özverili çalışmaları ile iş yaşamına hazırladı. Dürüst, ahlaklı, kendisini bilen, kendisine inanan ve güvenen meslek sahibi gençler olarak kendiniz için, aileniz için ve ülkeniz için yapabileceğiniz çok şey olduğunu unutmayınız. İlham veren üniversitemizden almış olduğunuz ilham ile başarılı bir hayata adım atmanız dileğiyle, sizleri sevgiyle uğurluyoruz.” diyerek mezun öğrencilere seslendi. Moda Tasarımı programı öğrencilerinin hazırladıkları “Şehrin Dokusu” temalı moda defilesi ve halk oyunları gösterisi törene renk kattı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek, mezuniyet yemininin okunmasının ardından öğrencilerin keplerini atmasıyla tören sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.