Gönen’de CHP Rüzgarı Esti

Mustafa Ceyhan, Gönen'de sevgi seliyle karşılaştı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2018 18:27
Gönen’de CHP Rüzgarı Esti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, seçim çalışmaları kapsamında Gönen ilçesini ziyaret etti. Yoğun bir tempoyla çalışan Ceyhan, ilçe halkıyla buluşmasında traktöre binerek “CHP iktidarında mazot 3 TL olacak” dedi.

CHP Isparta Milletvekili adayı Mustafa Ceyhan, yoğun seçim temposuna aralıksız devam ediyor. Parti yöneticileri ve diğer milletvekili adayları ile sabah namazından sahur vaktine kadar ilçe, belde, köy, mahalle ziyaretleri yapan Ceyhan, Gönen’de adeta sevgi seli ile karşılaştı.
Ceyhan’ı partililer ve vatandaşlar karşıladı. CHP’nin 1. Sıra adayı Mustafa Ceyhan’da gecesini gündüzüne kattı. İl ve ilçelerde çalışmalara katılan Ceyhan’ın bir durağı da Gönen oldu.

Gönen’de büyük bir sevgi seli ile karşılayan Ceyhan, esnafı ziyaret etti. Daha sonra Pazar yerine giderek hem pazarcı esnafla hem de vatandaşlarla buluştu. Kent meydanındaki kahvehanelerde vatandaşlara CHP’nin projelerini anlatan Ceyhan, “iktidara milletimizle birlikte yürüyeceğiz” dedi.

MAZOT 3 TL OLACAK
Gönen’de yoldan geçen ve bir kadının kullandığı traktöre binen Ceyhan, “Çiftçimizin en büyük sıkıntılarından bir tanesi mazottur. Mazot, CHP iktidarında 3 TL olacaktır” dedi. Kadın çiftçi ile uzun süre sohbet eden Ceyhan, “Çiftçilerimizin sorunlarını biliyoruz. Sizin desteğinizle CHP iktidarında bütün sorunlarınızı çözmüş olacağız” diye konuştu.

Gönen’den mutlu ayrılan Ceyhan, “Halkımız büyük bir coşku içindedir. CHP’ye ilgi ve sevgi her geçen gün artıyor” dedi. Çalışmalara gece gündüz devam edeceklerinin altına çizen Ceyhan, “24 Haziran’a kadar uyumak yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum