Gönen'de Kur'an Kursları Kapanış Programı

Gönen'de Kur'an Kursları Kapanış Programı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2021 09:24
Gönen'de Kur'an Kursları Kapanış Programı

Gönen Müftülüğü Kur'an Kursları  Kapanış programında ilçede merkez, belde ve  köylerde  okuyan tüm Kur'an Kursu öğrencilerine yüzlerce  Dini, Kültürel  Fikir ve Edebiyat kitapları  hediye etti.

Gönen Müftülüğü, bu dönem 20 Ağustos'ta Kur'an Kurslarının hitama ermesi nedeniyle Musalla camii bahçesinde kapanış programı tertip etti.  

Program öncesinde Gönen Müftüsü  Abdülhalim Erkoç İlçedeki  tüm Kur'an Kursu  öğrencilerine dini ve kültürel  kitap dağıttı.

Müftü Erkoç; "Kur'an kurslarında görev yapan hocalarıma gayretlerinden dolayı  teşekkür ediyorum. Bu dönem boyunca Kur'an kurslarımızda helal ve haramı, dini ,milli ve ahlaki ilkelerimizi öğretmeye çalıştık. Davranış ve tutumlarınızın  olumlu manada değişeceğine inanıyorum.

Geleceğimiz size verilen eğitim ve öğretime bağlı. Herşey bekleyebilir ,eğitim ve öğretim bekleyemez.

Bu, su ve hava kadar ihtiyacımızdır.  Bize bırakılacak en güzel ve değerli mirasın temiz bir ahlak ,ahiret endişesi taşıyan merhametli yüreklerin olacağını unutmayalım" dedi.  

Müftü Erkoç  Kitapların hediyesinde katkısı olan hayır sahibi Atıf Gönenç'e teşekkür ederek kendisini tebrik etti. 

Program öğrencilere yemek ikramıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.