Gönendi Aday Adayı

Eğitim Sen Eski Şube Başkanlarından ve bir dönem İşçi Partisi İl Başkanlığı görevini üstlenen emekli eğitimci Nuri Gönendi, İşçi Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2013 16:32
Gönendi Aday Adayı

Yerel seçimlere kendi adayıyla katılma kararı alan İşçi Partisi’ne Belediye Başkan Adaylığı için ilk başvuruyu partinin eski il başkanlarından olan Nuri Gönendi yaptı.

Dün partisinin il merkezine giderek adaylık başvurusunda bulunan Gönendi, Eğitim Sen’de şube Başkanlığı, çeşitli kitle örgütlerinde yöneticilik görevleri ve en son İşçi Partisi’nin bir dönem İl Başkanlığı görevini üstlenmişti.

Nuri Gönendi, Isparta’da halk için belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarını kaydederek, “Isparta yıllardır iktidar tarafından cezalandırılıyor. Aslında cezalandırılan sadece Isparta değil, Türkiye cezalandırılıyor. Isparta için çok değerli projelerimiz var. Isparta'ya değer katmaya talibim" dedi.

Öte yandan İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli, İşçi Partisi’ne adaylık başvurularının devam ettiğini kaydederek önümüzdeki hafta içerisinde aday adaylarını tanıtacaklarını ve Kasım ayı sonunda belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını söyledi. Tüfekli, aday belirleme sürecinde demokratik danışma meclislerinin uygulanacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum