Gönen’in Su Sorunu Bilgiç’in Gündeminde

Gönen’in Su Sorunu Bilgiç’in Gündeminde

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2021 15:26
Gönen’in Su Sorunu Bilgiç’in Gündeminde

Gönen’de bir süredir yaşanan su sorunu ile ilgili TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i makamında ziyaret eden Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen, Bilgiç’ten gereken desteği aldı.

Gönen’de yaşanan su sorununun çözümü için destek arayışlarını sürdüren Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Başkan Kesmen, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “27 Ocak 2021 tarihinde makamında görüştüğüm Isparta Milletvekili TBMM Başkanvekilimiz Sayın Süreyya Bilgiç ile Gönen’in söz konusu olan su sorunu hakkında bilgi verildi. Vekilimiz ‘ne gerekiyorsa yapalım’ dedi. Bizlerde kendisine yayladan içme suyu için 12 bin metre boru gideceğini beyan ettik. Sayın vekilimiz ‘İller Bankasına müracaatınızı yapın, gereken yapılacak’ dedi. müracaatımız o tarihte yapıldı. Bizlerde; konuya siyaset üstü yaklaşan Sayın Vekilimize belediyemiz ve Gönen halkı olarak sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.