Gönenspor Dağılıyor Mu?

Sezon başından bu yana büyük sıkıntılar çeken mavi-beyazlılarda şimdi de maddi sorunlar patlak verdi. Yönetim futbolculara alacaklarına ödemelerinin zor olduğunu belirtince oyuncular yeni bir kulüp bulmak için arayışlara başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2012 12:41
Gönenspor Dağılıyor Mu?

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki temsilcilerinden Gönenspor’da kriz kapıda. İlk 4 haftada sadece 1 puan toplayan ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren mavi-beyazlılarda bu sezon kriz eksiz olmuyor. Lisans krizi nedeniyle ilk haftada yeni transferlerini oynatamayan mavi-beyazlılarda bugünlerde maddi sorunlar hat safhaya ulaştı.

Şu ana kadar futbolcuların fedakarca hiçbir ücret almadan hazırlık kampına ve maçlara çıktığı öğrenildi. Futbolcuların isyan bayraklarını çektiği edinilen bilgiler arasında.

Bu hafta evinde Yeşilovaspor’u ağırlayacak olan Gönenspor’da maddi sorunlar aşılmazsa çok daha sıkıntılı süreçler yaşanabilir.

Öte yandan yönetim futbolculara alacaklarına ödemelerinin zor olduğunu belirtince oyuncular yeni bir kulüp bulmak için arayışlara başladı. Futbolcular lisanslarını alarak takımı terk ederken çalışmalar ise yapılmıyor. Gönenspor’da yönetim olaya el atmazsa büyük ölçüde takım dağılacak.

“Futbolcularım gittikten sonra benim de Gönenspor’da durmamın anlamı yok”
Gönenspor Antrenörü Hüseyin Usku, maddi sıkıntılar nedeniyle futbolcuların lisanslarını aldığını bildirdi. Sezon başından bu yana futbolculara ödemenin yapılmadığını belirten Usku, “Futbolcularım gittikten sonra benim de Gönenspor’da durmamın anlamı yok. Bende görevimi bırakıyorum” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum