Gönenspor Usku ve Kayı’ya Emanet

Mavi-beyazlılarda hoca krizi sona erdi. Takımın başına Antrenör Hüseyin Usku ve Özgür Kayı getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 18:43
Gönenspor Usku ve Kayı’ya Emanet

Isparta’yı 2012-2013 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Gönenspor’da günlerdir krize dönüşen hoca krizi sona erdi. Takımın başına Ispartaspor’un eski futbolcularından Hüseyin Usku ve 2 yıldır Gönenspor’u mutlu sona ulaştıran Özgür Kayı getirildi.

Takım ilk çalışmasını da önceki gün Milli Egemenlik Sahası’nda Antrenörler Usku ve Kayı nezaretinde gerçekleştirdi. Yeni sezona merhaba diyen mavi-beyazlılar, ilk çalışmasında kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Çalışma yaklaşık 2 saat sürdü.
İzinli olarak memleketlerinde bulunan futbolcular ise 1 Eylül'den itibaren çalışmalara katılacak.

Bu arada Gönenspor Kulüp Başkanı Oğuz Başaran, takımı Hüseyin Usku ve Özgür Kayı’ya emanet ettiklerini belirterek, “Teknik kadromuzu belirledik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olacak. Üniversitemizden de kadromuza takviyeler olacak. Isparta’mıza ve Gönen’imize yakışan bir takım oluşturacağız. Büyüklerimizin ve basınımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum