Gönül İlişkisi Sarpasardı

Dövdü... Tecavüze yeltendi... Evde Çocuk Yalnız Olunca Bıraktı... Ama mağdure şikayetçi değil!

Yayınlanma:
Gönül İlişkisi Sarpasardı

Bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı Şahısın kendisinetecavüze kalkıştığını belirten genç kadın ‘Çocuğum evde yalnız kaldı dedim osayede kurtuldum’ dedi. Sanıktan şikayetçi olmadı

Geçtiğimiz yaz aylarında bir süredir gönül ilişkisi yaşadığışahıs ve 2 arkadaşı tarafından akşam saatlerinde zorla bir araca bindirilerekA.Ö.G (41) tarafından tecavüz edilmeye kalkışıldığını belirten Z.Ö ‘Evdeçocuğum yalnız deyince sanık beni bıraktı. Yoksa tecavüz edecekti’ iddiasındabulundu.

Ağır CezaMahkemesinde dün görülen davaya katılan mağdure Z.Ö mahkeme heyetinin ‘Sanıktanşikayetçi misin?’ sorusuna ‘Hayır şikayetçi değilim’ cevabını verdi.

Duruşmaya başkasuçtan tutuklu bulunan sanık A.Ö.G ile mağdure Z.Ö ve sanık avukatı katıldı.Sanık A.Ö.G suçlamaları reddederek ben Z.Ö ile bir süredir gönül ilişkisiyaşıyorum. Kendisi ile evlenmek amacıyla görüşüyordum. Hatta evininihtiyaçlarını gideriyordum. Olayın yaşandığı gece ben kendisi ile konuşmak içinarabama aldım ve konuştuktan sonra evine bıraktım. Kendisine yönelik böyle bireylemim olmadı’ dedi.

Daha önce AsliyeCeza Mahkemesinde açılan dava görevsizlik kararı verilerek Ağır CezaMahkemesine gönderildi. İlk celsede ifade veren mağdure Z.Ö ‘Gönül ilişkisiolduğu doğru. A.Ö.G olay gecesi arkadaşları ile benim bulunduğum yere gelerekbeni orada dövüp yerlerde sürükledi. Sonra arabasına alıp Hisarardı köyününyakınlarında ıssız bir yere götürdü. Saat sanırım 21.30 sıralarıydı. Buradaüzerime çıkarak t-shirtümü yırtmaya çalıştı ve boyun bölgelerimi öpmeyeçalıştı. Pantolonumu çıkarmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Ben kendisineevde 1 buçuk yaşındaki çocuğum yalnız deyince bıraktı. Sonra oturup konuştukarkadaş kalmaya karar verdik. Beni evime bıraktı’ diye ifade verdi.

BEN AZARLADIM
Sanık isemağdurenin ifadelerine katılmadığını belirterek, ‘Bayan yalan söylüyor. Bizyaklaşık 4-5 aydır gönül ilişkisi yaşıyorduk hatta çoğu kez birlikte alışverişeçıkıyorduk. Hatta bir defasında arabamla Isparta’ya gidiyorduk aracım hararetyaptı. Usta gelinceye kadar arabada oturduk o zaman neden bir şey yapmamışım. Ogün ben buna çocuk nerede diye sordum. Evde deyince başında kim var dediğimdekimse yok cevabını verince –Sen nasıl annesin o kadarcık çocuk evde yalnızbırakılır mı? Diye azarladım. Kendisini de asla dövüp vurmadım. Evinebıraktığımda saat 23.00 sıralarıydı’ diye kendisini savundu.

Mahkeme Heyetiduruşmaya gelmeyen ve olaya karıştıkları belirlenen Burak ve Mehmet isimlisanıkların zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tariheerteledi.

Nurettin Arkan DHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.