Gönül Köprüsü Ziyaretçileri Sdü'de

Projesi' kapsamında Hakkari'den gelen öğrenciler, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin (SDÜ) misafiri oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2012 22:38
Gönül Köprüsü Ziyaretçileri Sdü'de

Isparta'nın tanıtılması ve iller arası kültürlerin tanınması amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'nün iki yıl önce başlattığı 'Gönül Köprüsü
 
Projesi' kapsamında Hakkari'den gelen öğrenciler, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin (SDÜ) misafiri oldu.
 
Rektörlük Toplantı Salonu'nda öğrencilerle buluşan SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt, 50 bin öğrencisi bulunan SDÜ'nün genç yaşına rağmen öğrenci sayısı ve akademik gelişmişlik açısından hem ulusal hem de uluslararası bazda önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
 
Isparta'nın öğrenciler için uygun bir şehir olduğunu da dile getiren Prof.Dr. Akkurt öğrencilere, "Üniversite, geleceğinizi inşa edebileceğiniz önemli bir yerdir. Çünkü insan buralarda kendi kendine yetebilmeyi öğrenir. Ülkenin geleceği sizlerin elinde; ülkenize, ailenize ve özellikle de kendinize yararı olan gençler olmanızı diliyorum" dedi.
 
Ziyaretin ardından Süleyman Demirel Üniversitesinin fiziki yapılanması, sosyal ve eğitim imkanları kampus turuyla öğrencilere tanıtıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.