Gören Göz, Duyan Kulak Olmak İçin Hizmete Talibiz

Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Sertbıçak: ‘Gören Göz, Duyan Kulak, Söyleyen Dil, Yazan El Olmak İçin Hizmete Talibiz’

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2019 12:42
Gören Göz, Duyan Kulak Olmak İçin Hizmete Talibiz

Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Sertbıçak, ‘Zaferimiz Zaferinizdir’ sloganıyla çıktığı muhtarlık yolunda, mahallelimizin ‘Gören gözü, duyan kulağı, söyleyen dili ve yazan eli’ olmak için bu hizmete talibiz dedi.

Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Sertbıçak, günümüz adayları arasında ezber bozan bir çıkış yaptı.

Birçok adayın vaatler sunduğu 2019 mahalli idareler seçimlerinde Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Sertbıçak: “ Gerekli duyulan hizmetler, devlet makamlarına duyurulduğu takdirde ivedilikle gereken yapılıyor. Muhtarlık makamı köprü vazifesidir. Muhtarın tek amacı halkın duasını alıp hakkın rızasını kazanmaktır” dedi.

Gönülleri ısıtan açıklamasına devam eden Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Sertbıçak: “Herkes her şeyi bilemez. Muhtarlık vazifesi yol göstermelidir. Vatandaşın elinden tutup götürmelidir. Halkın dili olmalı, duymayana duyurmalı, görmeyene yardımcı olmalıdır. Gençler bilgi için müracaat edebilmeli, muhtar mahalle adına ihtiyaç ve gerekli yardımları isteye bilmelidir. Ben inanıyorum ki Valilik, Belediye Başkanlığı ve diğer Sosyal Kurumlarımız gerekli olan hizmetleri duydukları anda bizden daha hızlı hareket ederek çözüme kavuştururlar. Çünkü devletimizin imkanı var. Muhtar her zaman halkla ve devlet arasında köprü vazifesi görür. Muhtar, halkın gören gözü, işiten kulağıdır. Özetleyecek olursak muhtarın tek amacı halkın duasını alıp hakkın rızasını kazanmaktır’ dedi.

ZAFER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HÜSEYİN SERTBIÇAK KİMDİR?
’05.03.1976 Isparta doğumluyum. Eğitim tahsilimin bir bölümünü Isparta’da tamamladım. Şu anda da Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü Lisans Eğitimi almaktayım. Uzun yıllardır ticaretle uğraşmaktayım. Ticaret hayatımda çeşitli firmalarda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundum. Son dönemde ise Mahallemizde,"Mahallemizin Marketi" sloganıyla Sertbıçak Market ile hizmet etmekteyim. Ticaret faaliyetlerimin yanı sıra topluma ve çevreme katkı sağlama adına çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarından aktif görevlerde bulundum. Ayrıca, Yüz ve İsim Ezberleme, Bilgisayar İşletmenliği, Kırsal Turizm Etkinlikleri, Hızlı Okuma Uzmanlık, Hafıza Teknikleri, NLP Practitioner sertifikalarına sahibim. İnsan ölünceye kadar ilme ve öğrenmeye muhtaçtır düşüncem ile kendimi ve çevremi geliştirmeyi amaç edindim”



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum