Görenler Öldüğünü Sandı Ama...

Kafeler Caddesi’nde bir kişinin kaldırım üzerinde hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar, şahsın öldüğünü sandılar…

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2014 14:47
Görenler Öldüğünü Sandı Ama...

Isparta’da vatandaşlar tarafından kaldırım üzerinde hareketsiz şekilde yatan bir şahsın olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine giden ekipler, iletişime geçemedikleri şahıs için 112 Acil Sağlık Ekiplerini çağırdı.

Sayfa32'nin haberine göre olay saat 02.00 sıralarında Kutlubey Mahallesi’ndeki Kafeler Caddesi’nde yaşandı.

Bir kişinin kaldırım üzerinde hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar, orta yaşlı erkek şahsın öldüğü şüphesiyle durumu hemen polise bildirdiler.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, nabzını kontrol ettikleri şahsın hayatta olduğunu ancak herhangi bir rahatsızlık geçirebileceği gerekçesiyle durumu 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdiler.

Söz konusu bölgeye 112 Acil Servis Ekipleri de sevk edilirken, sağlık ekiplerinin telkinlerine cevap vermeyen şahsın aşırı alkollü olduğu kanısına vardı.

Bütün bunların yanı sıra başka bir rahatsızlığı olabileceğine de ihtimal verilen şahıs, 112 ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Öte yandan, Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu da edinilen bilgiler arasında…

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.