Görevi Bırakıyor

Görevi Bırakıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2015 18:50
Görevi Bırakıyor

Ziraat Odası Başkanlığı seçimli genel kurula hazırlanıyor. Yaklaşık 9 yıldır Isparta Ziraat Odası Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Bayram Kutlu, 27 Şubat Cuma günü yapılacak olan olağan genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Isparta çiftçisinin hakkını arama noktasında zaman zaman sert çıkışlarıyla dikkat çeken Kutlu, “Artık gençlere fırsat tanımak lazım. 2 dönemden fazladır bu görevi yürütüyordu. Şimdi bırakma vakti geldi” dedi.

YENİ BİNAYI KAZANDIRARAK VEDA ETMEK İSTİYOR
Bu arada uzun yıllardır Halı Sarayı’nın son katında hizmet veren Ziraat Odası’na yeni bir bina kazandırmak için çalışma yürüten Bayram Kutlu, bu amacına 6 ay önce ulaşmıştı. Pirimehmet Mahallesi’nde yönetim kurulu kararıyla bir bina satın alan Kutlu, başkanlığa veda edeceği 27 Şubat’ta buranın açılışını yapmak istiyor. Kutlu, “Aldığımzı bina içerisinde tadilat devam ediyor. Amacım Ziraat Odası’na kendine özgü bir bina kazandırmaktı. Bunu başardık. İnşallah veda edeceğim gün yeni binamızın açılışını gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

GÖREVE HER ZAMAN HAZIRIM
Öte yandan yeni seçilecek olan yönetime her zaman destek olacağını ifade eden Kutlu, “Bugüne kadar bana destek veren yönetim kurulu üyeleri ve oda üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

4 MİLLETVEKİLİNİ DE ELEŞTİRMİŞTİ
Diğer taraftan Kutlu’nun en sivri çıkışlarından birisi Isparta’nın 4 milletvekiline olmuştu. Hatırlanacağı gibi Kutlu, Isparta’nın 4 milletvekilini de eleştirerek, “Çalışmıyorlar, kavgadan başka bir şey bilmiyorlar” demişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum