Görkemli Bir Geceyle Uğurlandı

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram, görkemli bir geceyle uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2014 13:28
Görkemli Bir Geceyle Uğurlandı

Yaklaşık 2 yıl süreyle Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak görev yapan ve 25.06.2014 tarihi itibarıyla Ankara’da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak atanan Mehmet Bayram, kurum çalışanları ve diğer STK temsilcileri ile siyasilerin de katıldığı anlamlı bir geceyle uğurlandı.

Barida Hotel’s te düzenlenen geceye yeni Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Durgut, Müdür Yardımcıları, Ak Parti Senirkent İlçe Başkanı Kadir Heybeli, İşadamı Erol Durmuş, Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Zafer Büyüknohutçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda kurum çalışanı katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Mehmet Bayram, Isparta halkına Sosyal Güvenlik Hizmetlerinin sunulmasında özveri ile çalışıp emek veren her kademedeki tüm çalışanlara teşekkür etti. Yeni göreve başlayan İl Müdürü Mustafa Durgut’ a da başarılar diledi.

Daha sonra Mehmet Bayram’ a Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve kurum çalışanları tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Programın devam eden bölümünde ise kurum çalışanları ve diğer davetliler gecenin geç saatine kadar gönüllerince eğlendiler.
Bizde Ajans32 ailesi olarak Mehmet Bayram’ a yeni görevinde başarılar dileriz.









     

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum