Görme Engelliler Derneğinden Başkan Günaydın’a Teşekkür

Görme Engelliler Derneğinden Başkan Günaydın’a Teşekkür

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2019 13:01
Görme Engelliler Derneğinden Başkan Günaydın’a Teşekkür

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Görme Engelliler Derneği Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Özbey ve dernek yöneticileri ile üyelerini ziyaret etti. Özbey, Başkan Günaydın’ın bugüne kadar kendilerini hiç yalnız bırakmadığını söyleyerek, “Başkanımız bugüne kadar derneğimiz ve bizler için yapılabilecekleri yapmıştır” dedi.

Derneklerini ziyaret eden istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın kendilerini onurlandırdığını söyleyen Türkiye Görme Engelliler Derneği Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Özbey, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde başkanımıza başarılar diliyorum. Başkanımız bugüne kadar derneğimiz ve bizler için yapılabilecekleri yapmıştır. Bizleri yalnız bırakmadı. Çıkmış olduğu yeni 5 yıllık dönemde de başkanımıza başarılar diliyorum. Derneğimiz adına başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Görme engellilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Arkadaşlarımız yaşama sevincine sahipler. Toplum menfaatine uygun istek ve arzularda bulundular. Görme engellilerimiz için önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Örnek tavır içerisindeler. Bu ziyaretten çok memnunum. Tüm arkadaşlarımıza bize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta başkanımız olmak üzere herkese gönülden teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.