Görüşmeler Olumlu Sonuçlandı

Keçiborlu Belediyesi ile belediye işçilerinin üye olduğu Belediye İş Sendikası arasında süren toplu iş görüşmeleri olumlu sonuçlandı.

Yayınlanma:
Görüşmeler Olumlu Sonuçlandı

Yapılan görüşmede 2 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Turgut Soykan, “Emekli olan işçilerimizin yerine yeni işçi alamıyoruz. İlçemizin hizmet alanı sürekli büyüyüp gelişiyor. Buna rağmen işçilerimiz fedakarca çalışıyor ve hizmetlerimizi aksatmadan daha güzel bir şekilde sürdürüyoruz.

Geçen sözleşme döneminde bölgemizde en iyi ücreti biz verdik. Bu sözleşme döneminde de bu öncülüğümüzü koruduğumuzu sanıyorum. Sosyal demokrat bir belediyeyiz. Elbette tercihimiz ve önceliğimiz emekten yana, alın terinden yana olacaktı ve öyle oldu. İşçilerimiz de memnun biz de mutluyuz.

Güzel bir sözleşme imzaladık. Herkese hayırlı, uğurlu olsun. Verilen ücret elbette yeterli değil. Bugünkü hayat şartlarında rakam belki yetersiz ama Belediyemizin olanaklarını zorlayarak en yüksek ücreti verdik, anlaşma sağlandığı için sevinçliyiz” dedi.

Görüşmeler sonunda, sözleşmeyi Belediye adına Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan ile Sendika adına Belediye İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt imzaladılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.